Mielőbb tovább olvas, kérem, tekintse meg bemutatkozó videómat

 

Sándor András elismert médiaszakember. A legnagyobb példányszámú hetilapok, a Story, a BEST és a Nők Lapja munkatársaként milliókhoz jutott el írásaival az elmúlt esztendőkben.

Az ő meséje akár hollywoodi sikertörténet is lehetne, hiszen gyerekként határozta el, hogy újságíró lesz, s az általános iskola ötödik osztályától fogva ismert embereket kapott toll- és mikrofonvégre egy nógrádi kisvárosban. Szenvedélye a kérdezés. Amióta az eszét tudja, az interjúk szerelmese. 12 évesen készítette élete első interjúját, rögtön egy országosan ismert művésszel, Sas Józseff el. Azóta megszólaltatta a művészvilág nagyágyúit, akik  egybehangzóan állítják: olyan dolgokat mesélnek el neki, amiket másnak soha.

Interjúköteteit olyan neves szakemberek ajánlják, mint Szily Nóra, Geszti Péter, Szegő András és Ómolnár Miklós.

25 könyvet írt, ezek közül 8 a saját nevén jelent meg, a többit szellemíróként, többnyire közéleti emberek helyett követte el. Az utóbbi három esztendőben a Mélyinterjúk című interjúkötet-sorozattal került be a köztudatba. Hangját több kereskedelmi rádióban és reklámokban is hallhattuk, a legtöbben azonban a Poptarisznya.hu-ról és a Juventus Rádióból ismerik.

Számos nagy nézettségű televíziós show-t szerkesztett, a STORY4-en pedig önálló beszélgetős műsora is volt.

Újságíróként azonban nem csak hírességekkel beszélgetett. Ugyan járt fényes fogadásokon, pompás rendezvényeken, csillogó portákban, ám látta az élet nehezebb, árnyékosabb oldalát is. Szegénységet, borzalmakat, tragikus emberi sorsokat. Írt emlékezetes eseményekről, lélekemelő történetekről, felejthetetlen emberekről, ugyanakkor viharos ügyekről is. Az újságírói pálya ilyen kettőssége folytán lett profi és sikeres kérdező. Most épp a női lélek rejtelmeit kutatja.

Két évtizedes újságírói tapasztalatát átkonvertálva a vállalkozói szférába, manapság az egyik legkeresettebb kommunikációs trénerek egyike. Bizalomépítő kérdezéstechnika című tréningjeivel értékesítőknek adja át azt a módszert, amellyel hatékonyabbak lesznek.

Vissza az oldal tetejére!